13 Eylül 2012 Perşembe

Ağrı'da Dikkatsiz Şoför Koyunları Ezdi

 Ağrı merkeze bağlı Qazî (Kazlı) ve Mengeser (Yazılı) köyleri arasındaki E80 karayolundan geçen koyun sürüsünü fark etmeyen sürücü koyunların arasına daldı.

Ağrı'da Koyun sürüsüne çarpan bir araç, 18 koyunun telef olmasına sebep oldu. Sürücü hafif şekilde yaralandı.


Edinilen bilgiye göre; bugün saat 17:00 sularında Qazî ve Mengeser köylerinin arasından geçen E80 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, karşıya geçen koyun sürüsünü fark etmeyen taksi şöförü, Qazî köyünden olan İbrahim Akdeniz'e ait olan koyun sürüsünü adeta biçti.

Kaza Sonucu sürücü hafif şekilde yaralanırken 18 adet koyun'da telef oldu.

Olay yerine gelen Jandarma ve Polisler taraflara şikâyetçi olup olmadıklarını sordu. Her iki tarafta bir birlerinden şikâyetçi olmayıp, kendi aralarında Kurmancî usulü anlaşacaklarını, belirttiler.

Kaza sonrası olay yerinde telef olan koyunlar nedeniyle trafik bir süre aksadı. Olay yerine gelen çevre köylüler, muhtemel bir kaza riskine karşı koyunları yolun kenarına aldılar.

Olayın görgü tanıkları suçlunun hem karayolları hem de sürücü olduğunu iddia ettiler. Sürücünün çok hızlı geldiğini, karayollarının ise bölgede sürekli bu tür kazalar olduğu halde, hiç bir uyarıcı tabela asmadığını belirttiler.

Dengê Agirî News Agency 

1 yorum: