7 Eylül 2012 Cuma

Ağrı Belediyesi Yine Prostesto Edildi


Ağrı halkı neredeyse her hafta sokaklara dökülüp, Ağrı belediyesini protesto ediyor. Ancak Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, bir türlü halkın tepkilerini görmek, duymak istemiyor. Bir taraftan Ağrı halkı, Hasan Arslan birşey yapmıyor, çalışmıyor, gözle görülür, elle tutulur birşey yok diyor. Diğer taraftan Hasan Arslan ise, kendi yandaş medyasında Ağrı'yı, Paris yaptıklarını iddia ediyor.


Ağrı Belediyesi her hafta protesto ediliyor. Neredeyse haftada bir mahelle Cumhuriyet Caddesine dökülüp, "Hasan Arslan istifa" diye bağırıyor. Bağırmasına bağırıyorlar ama ne Hasan Arslan onları duymak istiyor, nede Ağrının sindirilmiş, taraflı medyası.

Ağrı Belediyesinin bu haftaki protestocularının çoğu öğrencilerden oluşuyordu.

Ağrı’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan öğrenciler ve halk, Kağızman Caddesine kadar yülüyüş düzenledi. “Milletvekilleri kayıp, haberi olan var mı?”, “Türkiye’nin en büyük köyü Ağrı”, AKP’li Belediye Başkanı Hasan Aslan’a atıfta bulunan “Dizo Heso” dövizleri taşındı. Yürüyüş sonrası öğrenciler adına açıklama yapan Fevzi Oğul, AKP’nin iktidar olduğu Ağrı’da sorunların bir türlü çözüm bulunmadığını belirterek, Ağrı’nın sorunlarının kaderine terk edildiği belirtti.
AKP’li Belediye Başkanı’nın Ağrı için şu ana kadar hiçbir hizmet vermediğini belirten Oğul, kentte hizmet için gelen paraların da yandaşlara dağıtıldığını vurguladı.

Oğul, başta AKP’li Milletvekili ve belediye başkanları olmak üzere AKP’nin seçilmişlerini onurlu davranarak istifa etmelerini istedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder