30 Haziran 2014 Pazartesi

Hayvan Borsası Harabeye Dönmüş

AKP’nin seçimde sıkça propaganda olarak kullandığı hayvan borsası harabeye dönüşmüş

Ağrı belediyesi BDP’nin kazanması ve belediye eş başkanların yaptığı incelemeler sonucunda birçok birimde sıkıntıların olduğu görülürken, bu sıkıntıların en somut örneklerinden biri de 26.06-2013 tarihinde açılışı yapılan Ağrı hayvan borsasıdır.
AKP’nin Seçim süresi boyunca seçim propagandası olarak da çokça kullanılan Hayvan Borsası birçok sıkıntısı var. Hayvan borsasının yeni yapılmasına rağmen harabeye dönmüş bir haldedir. Hayvan borsasında olan mezbahana ve birkaç binanın çatısı olmadığı görülürken, hayvanların konulması içinde yapılan barınaklardan 75 tanesinin kapısı olmadığını ve bir sürü barakanın da kapısının kırık olduğu görüldü.

‘Bu güne kadar burada halka hiçbir hizmet yapılmamış’

Belediyenin birimlerde yaptığı yeni düzenleme ile Hayvan Borsası’na müdür olarak atanan Ahmet Demir, “ Pazarın hali güzler önündedir. Pazarda bulunan hayvan barınakların 75 tanesinin kapısı bulunamamaktadır. Pazarın içi görünümü içler acısıdır. Mezbaha nenin çatısı yok. Bu güne kadar burada halka hiçbir hizmet yapılmamış” dedi.

öte yandan hayvan borsası bu güne kadar belediyeye ayda bin lira gelir getirirken, belediye bünyesinde olan birim müdürlerinden yapılan değişikle hayvan borsası belediyeye gelirlerini 15 kat artırarak ayda 15 bin gelir getirdiği bildirildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder