26 Haziran 2014 Perşembe

Ağrı belediyesi çöp toplama kampanyası

İlimiz Belediyesini BDP ve BDP Eş Başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay'ın kazanmalarından sonra ,kentte adeta bir temizlik kampanyası gönüllü vatandaşlar ve halk tarafından başlatıldı.Geçtiğimiz günlerde ilimiz 100.yıl mahallesinde başlatılan gönüllü temizlik kampanyalarından bir taneside yine ilimiz Kazım Karabekir Mahallesi 1. Bölge (Meteroloji İstasyonu bölgesinde başladı)Tamamı gönüllü vatandaşlardan oluşan halk insiyatifi adına Mehmet Sarı ve Filiz Sarı önderliğinde başlayan çop toplama kampanyasına ilgi yoğundu.Gönüllü vatandaşlar tarafından başlatılan çöp toplama kampanyasına Ağrı'lı vatandaşlar da destek verdi.


Etkinlik sırasında bir açıklama yapan Kazım Karabekir Mahallesi halk insiyatifi adına birer açıklama yapan Mehmet ve Filiz Sarı “bu gibi etkinliklerle daha temiz daha güvenli bir Ağrı'nın çehresini oluştumaya çalışıyoruz dediler. Ayrıca Toplumu ilgilendiren her konuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Daha temiz daha yaşanır bir AĞRI ve Dünya için her gün çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Cam, kağıt gibi çöpleri belli alanlarda toplamayı hedefliyoruz. Bugün burada bize destek olan gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu türden kampanyaların her zaman yapılmasını diliyoruz ve emeği geçen her kese teşekkür ediyoruz. Bir günde her şeyin düzeltilmesi mümkün değil ama bu tür kampanyalar bir bilinç oluşturacaktır ve eskisi gibi de çevre kirletilmeyecektir.” dediler.

Bireysel olarak yapılan çöp toplama kampanyasına katılan gönüllülerden Nimet Özbalık, Kasım Yılmaz, Murat Yiğit ve Taner Balgay Ağrı Belediyesi Eş Başkanları sayın Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay'a bizlere öncülük ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz,gerçekten de herkes evinin işyerinin önünü temizler ve bakarsa daha güzel bir çevre ve toplumda yaşayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dediler. Vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanan bu kampanya sonrasında gönüllüler başka zaman başka bir yerde buluşmak üzere ayrıldılar.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder