27 Mayıs 2014 Salı

BELEDİYE BAŞKANINDAN SEÇİM TEMİZLİĞİ

Ağrının Taşlıçay ilçesinde, Taşlıçay belediye Başkanı tarafındna seçim sürecinde kendisine oy verilmediği gerekçesi ile esnaflara psikolojik baskılar uygulandığı iddia edildi.

Olay Taşlıçayda bir grup esnaf tarafından iddia edildi.


Buna göre;

1- Lokantacı m. seçim sürecinde kendisine oy vermeği gerekçesi ile önce Taşlıçay belediye başkanı tarafında işyerinin önündeki ızgara kaldırıldı ardında Lokantacı m.ye psikolojk baskılar yapıldı.

 2- Balıkçı M. yine seçim sürecinde kendisine oy vermediği gerekçesi ile Taşlıçay belediye başkanı tarafından Balık tezgahı kaldırıldı ve bu şahıs artık bu işi bıraktığını belirtmiş.

3-Tatlıcı N. ilçede tatlı işleri yaparak, satış yapan diğer bir esnaf ise Tatlıcı N. iddialara göre bu şahısada dışarda tatlı satamazsın denildiği bunun üzerine Tatlıcı N. ise bir işyeri açtığı ve daha işyerini açmadan psikolojik baskılara maruz kalarak tekrar kapattığı iddialara arasında.

4- Manav E. buda başka bir esnaf ve aynı sebeplerden dolayı baskılara uğradığı iddialar arasında.

5- Evet Taşlıçay belediye başkanı tarafından bunlar ile birlikte birde Japon büyük elçiliği tarafından yaptırılan Halı kursunda çalışan  bayanlarında kimlere oy kullandıkları tek tek tespit edilerek işlerine son verildiğide bu iddialar arasında yer alınmaktadır.

6- Ve son iddia ise Taşlıçay düğün salonunda ücret 250 tl veya bazılarına ücretsiz iken, kendisine oy vermeyen vatandaşlara 1000 tlden kiraya verildiğide söylemler arasında.

 Ağrı /Taşlıçay


Haber Kaynağı : taslicayhakimiyet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder