24 Mayıs 2014 Cumartesi

BDP’nin Genç Başkanları...

Barış ve Demokrasi Partisinden Belediye Başkan adayı olan, öz yönetimle özgür kimliğe sloganlarıyla seçim çalışmalarını yürüten ve açık ara önde giderek Başkanlığa seçilen üç isim yaptıkları hizmetlerle vatandaşların gönlünde taht kuruyor.

Üç genç isim, üç idealist, üç halk adamı, üç hizmet yolcusu, onlar kendilerini ilçelerine feda eden isimler.



Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras, Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, Doğubayazıt Belediye Başkanı Ruhat Özbay!!!

Göreve geldikleri günden bu yana halkı yönetime dahil etmeleri, ilçelerinin sorunlarını halkla tartışmaları ve çözüme dönük projelerini birlikte hayata geçirme çabası gelecek açısından her üç ilçe için umut vaat eden gelişmeler oldu.

BDP Ağrı İl Örgütünün Belediyecilik anlamında Ağrı’lı seçmenlere örnek gösterdikleri üç belediye de çalışmalarla göz dolduruyor. 2009 Yerel seçimlerinin ardından BDP Genel Merkezinin yerel yönetimler politikasında gittiği değişiklikler ve hizmet ağırlıklı çalışma sistemi vatandaşlarında gözünden kaçmadı. Bu sebepledir ki her üç ilçede de aday tercihlerinde ve seçmenlerin verdiği oylarda hizmetin ne kadar önemli olduğu anlaşıldı.

Vatandaşların güven duyduğu üç isim de hizmet anlamında kolları sıvayarak İlkaylarında kaliteli çalışmalara imza attılar. Bölge genelinde Belediye sayısını arttıran BDP ise Ağrı seçimlerine kanalize olmuş durumda. İlçelerde yapılan çalışmalar ve hizmetler doğal olarak Ağrı’yı ve Ağrılıları etkileyecek gibi görünüyor.

Haber Kaynağı : http://www.taslicayhakimiyet.com/2014/5/bdpnin-genc-baskanlari_h322.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder