18 Temmuz 2012 Çarşamba

Yusuf Yılmaz; Patnos’ta Asfalta Başlıyor


Alt yapıdan üst yapıya her alanda hizmetlerine devam eden Patnos Belediyesi, Beton Asfalt yapılacak yerlerin altyapılarını bitirdi.


Patnos ilçesinin Sanayi Mahallesinde Piriketçiler Caddesi olarak bilinen ve Piriketçiler Ocağına giden yolun Beton asfalt olacağını duyan vatandaşlar Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz’ı bağırlarına bastılar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz,biz her zaman dediğimiz gibi sözümüzün arkasındayız.Kesinlikle mahkemelik olma durumu bizim açımızdan söz konusu değil.

Biz vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yapacağımız işlerimizi sıraya koyuyoruz dedi. Başkan Yılmaz,şu an bu caddemizin altyapı çalışmalarını bitirdik.Çift şerit olacak yolumuz ana caddeye yaklaşık 8 km. dir.Biz bu caddeyi genişletmeye başlayacağımızı cadde halkı ile paylaştık.Sağolsun hiç bir vatandaşım buna karşı çıkmadı.8 km. olan caddemizde yaklaşık 200 ev ve ahır yolun ortasında kaldı.Vatandaşlarım bu yolda kalan ev ve ahırlarının yıkılmasına karşı çıkmadılar.Bizlerde bu bize yapılan jesti karşılıksız bırakmadık.Daha önceden parke taşı ile yapacağımız 8 km.lik yolu beton asfalt yapmaya karar verdik.Ve bu yapacağımız beton asfaltı vatandaşlarımız Ramazan bayramında kullanacaklardır.İşimizi sağlam ve süratli bir şekilde yaparak vatandaşlarımızı mağdur etmiyeceğiz dedi. Belediye başkanı Yusuf Yılmaz,açılan caddenin adının piriketçiler caddesi olarak bilindiğini ve bu caddenin adının da yine geçen sene bu yolda kamyon altında kalarak can veren küçük kızımız’ın adının verileceğinide sözlerine ekledi. Sanayi mahallesi sakinlerinden Ebubekir Kaya isimli vatandaş ise yaptığı açıklamada,bizler bu mahallede ikamet ediyoruz.

Her yaz çektiğimiz sıkıntı aynıydı.Piriketçiler caddesi olarak bilinen ve 4 metrelik yolda giden ve gelen araçların tozlarından bıktıklarını ve Belediye Başkanı tarafından Beton Asfalt ile kaplanacağını duyduklarında sevinçlerinin daha çok arttığını dile getirdi.Mahalle sakinleri olarak Belediye tarafından anlaşarak evlerinin ve ahırlarının yıkıldığını belirten Kaya,hizmetlerinin devamı açısından Belediye Başkanına teşekkür etti..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder