30 Temmuz 2012 Pazartesi

Ağrı'da Trafik Rezaleti

 Ağrı'lı bir taraftan kuraklık, bir taraftan hayvan'ının para etmemesi, işsizlik ve yoksulluğun devasa bir hal aldığı sorunlarla uğraşırken, yerel yönetimde yerinde sayıyor. Her geçen gün geriye gidiyor.


Haber: Yılmaz Efe - Ağrı Zirve Gazetesi

AĞRI İLİNDE TRAFİK REZALETİ

Ağrılı bir taraftan kuraklık, bir taraftan hayvanının para etmemesi, işsizlik ve yoksulluğun devasa bir hal aldığı sorunlarla uğraşırken, yerel yönetimde yerinde sayıyor. Her geçen gün geriye gidiyor.

Her nedense olmadı mı olmuyor. Ağrı ilimiz, iki dönemdir AKP’de. Bir başka deyişle 9.5 yıl. Bu zaman zarfında ne yapıldı? Ağrı’ya bakan, başbakan geldiğinde büyük meblağlardan, büyük yardımlardan bahs ediyor.

2.5 aydır Trafik sorunu Ağrı'da had safhada. Bir ufak kaza oldu mu trafik kilitleniyor. Ve bu 2.5 aylık süre zarfında yapılan yol 7 km. Bazıları yalakalık yapıp belediyeyi övüyorlar. Basın anlamında yüz karası bir duruma düşüyorlar. Basın birilerini övme, yağcılık mı? Su arıtma tesisi dediler sular çamurlu, Hayvan pazarı dediniz tarihe karıştı, otobüs terminali dediler sonu gelmez bir proje oldu. Cumhuriyet meydanı dediniz ortada bir şey yok.

Ağrı’lı oyunu iktiadar’a verdi sorunlarım çözülsün diye. Ama yanlış ellerde sorunlar çözüm yerine daha da ağırlaşarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: http://dengeagiri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder