10 Temmuz 2012 Salı

Yurtsever Eleşkirt'liler Derneğinden Açıklama


Es Selamun Aleykum
Roja We Bi Xêr be

insanlara iyilik etmek
(Allahü teâlânın en sevdiği iş, elbise vererek veya yedirip içirerek yahut başka bir ihtiyacını karşılayarak, bir mümini sevindirmektir.)


Degerli Eleskirti Yurtsever Kardeslerimiz,
Gecen sene baslatmis oldugumuz Ramazan ayi yardim Kampanyamiza insallah bu senede Devam edecegiz. Gecen Sene Biz Avrupada yasiyan Yurtsever Eleskirtliler olarak, Eleskirtte 65 Aileye bir aylik ihtiyacini karsiliya bilecek Gida yardiminda Bulunduk. insallah bu senede yine sizlerin yardimlariylan Eleskirtte en az 100 tane aileye Özel Hazirlanmis olan Ramazan Paketiylen yardimlarimizi yapmayi hedefliyoruz. Resmiyette Daha Derneklesmemis olsakta Avrupa Yurtsever Eleskirtliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi olarak Gecen sene Baslatmis oldugumuz Kampanyayi Bundan sonra insallah sizlerin destegiylen Her Sene Devamlilik haline getirmeyi hedefliyoruz. Eleskirtte Bulunan Dernek üyelerimizin önceden Belirledigi Denetledigi ve Yardima muhtac olan ailelerimize siz Degerli Yurtsever ve Yardimsever Eleskirtliler olarak yapacaginiz yardimlari ulastirmayi Temenni ediyoruz. 20 Euro Karsiliginda Bir Ramazan Paketi Alarak alarak; yardima muhtac; bir ailenin; bir aylik ihtiyacini karsilamis olacaksiniz. Yardimlarinizi Banka Havale yolu ile yapmaniz rica olunur. Simdiden Yardim yapacak Kardeslerimizden ALLAH razi olsun.
Yardimda Bulunmak isteyen Arkadaslar
Avrupa Yurtsever Eleskirtliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Facebook sayfasi yada 004915210381872 numarali Telefondan ulasabilirler. Ayrica Yardim Kampanyasinda Daha verimli olabilmemiz icin Bizlere Avrupanin Her yerinden Yardimci olabilecek Arkadaslar aranmaktadir.
Selam ve Dua ile.
Silav û Dûayan ve.

Paketimizin icerisinde
Sıvı Yağ, Toz Şeker, Çay, Zeytin, Helva, Pirinç, Makarna, Mercimek, Kuru Fasulye ve Çocuklarımız icin Çikolata bulunan bir gıda paketidir.
Bedeli 20 Eurodur

Avrupa Yurtsever Eleskirtliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder