22 Temmuz 2012 Pazar

Ağrı Belediyesinin Büyük Ayıbı, Halk Tepkili


Ağrı Belediyesinin Büyük Ayıbı, Halk Tepkili

Ağrı’da yaşanan katliam gibi kazada 13 vatandaşımız yaşamanı yitirirken 15 vatandaşımızda yaralandı, yaşamını yitiren ve yaralı ailelerin yanında olması gereken AKP Ağrı belediye başkanı Hasan Arslan ve AKP Ağrı milletvekilleri dün akşam ramazan şenlikleri adı altında düzenledikleri etkinlikte doyasıya eğlendiler, Hiçbir zaman Ağrı halkıyla bütünleşemeyen ne yaptığını bilmeyen başkan ve milletvekilleri vatandaşlardan büyük tepkiler görmeye başladılar.


AĞRI BELEDİYESİNİN BÜYÜK AYIBI

Ağrı’da meydana gelen katliam gibi trafik kazasında, Ağrı halkının yardım severliği dikkatlerden kaçmadı.

Tarih 21 Temmuz 2012 Ağrı’da katliam gibi bir kaza meydana geldi. Yaralıları hemen Ağrı devlet hastanesine taşıyan Ağrı’lılar birlik ve beraberlik içinde kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerinide minibüslere koyarak köylerine uğurlamaya kadar yardımcı olurken bir tek yetkili kişinin olay yerinde bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ağrı belediye başkanı Hasan Arslan duyarsızlığıyla yine başı çekti.

Hasan Arslan ve Akp Ağrı Milletvekilleri, ne kaza yerine geldi, nede hastaneye. Ağrı’da yaşanan bu acı olaya rağmen ramazan şenlikleri adı altında düzenledikleri eğlencede doyası eğlendiler. Halk bu kadar can kaybından dolayı, şenliğin iptal edileceğini düşünüyordu, fakat şenliğin yapılması ve belediye başkanı ve AKP'li Ağrı milletvekillerinin oraya gelip eğlenmeleri, vatandaşlarda tepkilere yol açtı. "Madem milletvekilleri Ağrı'daydı neden kaza yerine veya hastaneye gelmediler" diyen vatandaşlar çok tepkiliydi. Doğubayazıt belediye başkanı Canan Korkmaz, kaza haberini alır almaz, hemen Ağrı'ya gelip. Kazazedelerin ve ailelerinin yanlarında olduğunu belirtti. Ancak Ağrı'da olan milletvekilleri ve Ağrı belediye başkanı Hasan Arslan kazayı görmemezlikten ve duymamazlıktan geldikleri gibi, kazanın gerçekleştiği gün ramazan şenlikleri adı altında düzenledikleri etkinlikte, çılgınlar gibi eğlendiler.

Bu yapılan Ağrı Halkına, kazada yaşamını yitirenlere ve yaşamını yitirenlerin yakınlarına çok büyük bir saygısızlıktır.

Ağrı Belediyesinde Çalışan Kadrosuz İşçiler Maaş Alamıyor.

3 aydır Ağrı belediyesinde çalışan kadrosuz işçiler maaş alamazken Ağrı belediyesi tonlarca para harcayıp şenlikler düzenlemekten kaçınmıyor, işçiler ramazan ayında iftarlarını açabilecek sıcak bir çorba bulamazken Hasan Arslan ve kurmayları doyasıya eğlenmeyi kendilerine görev edinmiş görünüyorlar biz Dengê Agirî yani Türkçe anlamıyla Ağrı’nın Sesi olarak, Ağrı’da sesi çıkmayanların sesi olacağımızı belirtiyoruz…



 Doğubayazıt Belediye Başkanımız Canan Korkmaz Kaza Yerinde...


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve AKP Ağrı milletvekilleri Eğlencedeler!!!

Kaynak: www.dengeagiri.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder