29 Temmuz 2012 Pazar

AKP'li Ağrı Belediyesi Eğlencede, İşçiler 6 Aydır Maaş Alamıyor


AKP'li Ağrı Belediyesi Eğlencede, İşçiler 6 Aydır Maaş Alamıyor

Yaklaşık 6 aydır maaş’larını alamayan işçiler, mübarek ramazan ayında oldukça sıkıntılı günler yaşıyorlar...


Aylardır büyük sıkıntılar yaşayan Ağrı Belediyesinin kadrosuz işçilerinin büyük sıkıntılar çektiğini öğrendik, Dengê Agirî Haber Sitesi olarak sesi çıkmayanların sesi olacağımızı daha önceki haberlerimizde belirtmiştik ve şimdide işten çıkartılma korkusu endişesi ile isimlerinin açıklanmasını istemeyen belediye işçilerinin sesini duyuruyoruz.
Yaklaşık 6 aydır maaş’larını alamayan işçiler, mübarek ramazan ayında oldukça sıkıntılı günler yaşıyorlar, çocuklarını okutan çoğu işçi, çocuklarının eğitim giderlerini karşılayamıyor.

Ağrı belediyesinin kadrosuz işçileri aylardır maaş alamadıkları için bu mübarek ramazan ayında eve ekmek götürmekte zorlandıklarını, bakkal, elektrik, su ve benzeri zorunlu borçlarını ödeyemediklerini ifade ettiler. maaşlarının ödenmesi için Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’a çağrıda bulunan işçiler, biriken kiralar nedeniyle evden çıkartılma tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını ifade ettiler.
Dengê Agirî Haber Sitesi olarak Ağrı belediyesinde çalışan kadrosuz işçilerin yanında olduğumuzu ifade eder ve tüm halkımızı emekçi işçilerle dayanışma içerisinde olmaya davet ediyoruz.

Not: Ağrı belediyesi bu mübarek ramazan ayında konser ve eğlencelere para harcayacağına evine ekmek götüremeyen işçilerinin maaşlarını ödesin.


Dengê Agirî Haber Sitesi / Haber-Yorum

http://dengeagiri.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder