5 Kasım 2012 Pazartesi

Ülkücüler Ali Sarı Adlı Ağrı'lı Öğrenciyi Bıçakladı

 Marmara Üniversitesi'nde ülkücü saldırı, Ali Sarı isimli Ağrı'lı öğrencinin durumu ağır.

İSTANBUL - Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu'nda kalabalık ülkücü bir grubun saldırısına uğrayan biri kadın iki Kürt öğrenci hastaneye kaldırıldı. Bıçaklanan öğrencilerden Ağrı'lı Ali Sarı'nın durumu ağır.


Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu Atatürk Eğitim Fakültesi'nde okuyan Gülsüm Teymuroğlu ve Ali Sarı isimli iki Kürt öğrenci fakültenin içinde ülkücü bir grubun bıçaklı, sopalı saldırısına uğradı. Ülkücüler tarafından daha önce de tehdit edildiği öğrenilen Teymuroğlu, bugün dersine girmeye hazırlanırken yine aynı grup tarafından tehdit ve küfürlere maruz kaldı. Daha sonra ülkücülerin yumruklamaya başladığı Teymuroğlu ile saldırıyı engellemeye çalışan Ali Sarı ülkücüler tarafından feci biçimde darp edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbeleri alan Sarı, ağır yaralandı. Ağır yaralanan Sarı ve Teymuroğlu, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili kimse gözaltına alınmazken yaralıların tedavileri devam ediyor.


Bıçaklanan Ali Sarı adlı öğrenci kimdi?

Haydarpaşa Numune hastanesi acil servisine kaldırılan Ali Sarı'nın tedavisi devam ediyor.

Anti kapitalist müslüman gençlerin organize ettiği 1 Mayıs yürüyüşünde yer alan ve yürüyüşü tertipleyenler adına Kanal D 'de ki 32. gün programına katılan Ali Sarı dün öğrencisi olduğu Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusün de bıçaklı, sopalı saldırıya uğradı. Haydarpaşa Numune hastanesi acil servisine kaldırılan Ali Sarı'nın tedavisi devam ediyor.
Ailesi ve arkadaşları Salı günü saat :14:00 da hastane önünde basın açıklaması yapacaklar.
Saldırıya uğrayan Ali Sarı Ağrılı olup  Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde okuyor. 1 Mayıs yürüyüsü nedeniyle Antikapitalist müslüman gençler adına 32.gün programına katılmıştı.

İşte o programdan bir bölüm :



Kaynak: Adilmedya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder