9 Kasım 2012 Cuma

Dengê Agirî Haber Sitesine Dava


AKP, AĞRI'YI BİTİRDİĞİ GİBİ, AĞRI'NIN ÖZGÜR OLAN TEK HABER SİTESİNİDE BİTİRMEK İSTİYOR.

Biz yurtsever Ağrılılar olarak, sonuna kadar Dengê Agirî haber sitesinin yanındayız. AKP zihniyetinin Ağrıyı harcadığı gibi, onlarıda harcamasına izin vermeyeceğiz.

Siteye Açılan dava ile ilgili haber;


Site Yöneticimize Açılan Dava Sonuçlandı

DKM HABER; Bölge Temsilcimiz Halil İbrahim Cengiz’e dava açan AKP’li Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız’ın yeğeni Mehmet Yıldız Mahkemece haksız bulundu.

Temsilcimiz Halil İbrahim Cengiz, Geçtiğimiz Ağustos ayında “Ağrı’nın Vekili Değil, Ailesinin Vekili” adı altında kaleme aldığı haber davalık olmuştu. Bahse konu habere dava açan ve site yöneticimiz H.İbrahim Cengiz’den şikâyetçi olan AKP’li Ağrı Milletvekili'nin yeğeni Mehmet Yıldız mahkemece haksız bulundu.

Bölge Temsilcimiz H.İbrahim Cengiz, DKM’nin temsilciliğinin yanı sıra ‘Denge Agirî’ haber sitesinin de genel yayın yönetmenliğini yapmakta. Cengiz, Yaptığı haberlerde hiçbir zaman sağa sola bükülmeden doğruları yazmakta örnek bir gazeteci arkadaşımız olduğunu belirtmiştik.

Halka, kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi taşımada bölgede bir otorite olan temsilcimiz, bu anlamda çoğu zaman yalnız kaldığı gibi, bazen de hiçbir gerekçe olmadan baskılara maruz kalıyor, tehdit ediliyor. Tehditleri bir espri olarak algılayan H.İbrahim Cengiz, baskı ve tehdit gördükçe bu işi daha da bir hevesle yaptığını ifade ediyor...

Dengê Agirî News Agency

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder