3 Ocak 2013 Perşembe

Dikkat!!! Ağrı'da İçme Suyunda Lağım Akıyor

 Ağrı’da Bugün 14.00 Saatlerin'de Çeşmelerde çamurlu su akmaya başladı.

Ağrı Merkez’de bu gün çeşme sularında çamurlu su akmaya başladı vatandaşlar belediye’ye tepki gösterdi. Musluklardan çamurlu su akması vatandaşları tedirgin etti. Halk, ‘içme sularına lagam suları karıştığını iddia etti.’


Kameralara açıklamalarda bulunana Osman Efe ’İşte gördüğümüz gibi bizim halimiz bu, İçme suyu desek, lagam suyumu desek belli değil. Suyun rengi siyah. Bilmiyoruz Ağrının kaderi bumu, Ağrının kaderi buysa bizim burada yaşamamız bir suçtur. Bu Suya bakın eğer içilecekse, Belediye başkanına sesleniyorum gelip kendisi içsin. Bize sağlıklı su demesin, içme suyu temizdir demesin, gördüğünüz gibi lağam suları, bu içilecek sumu, Bizim çocuklarımız var içtiği zaman mikrop kapıp zehirlenecek.
Son olarak belediye başkanına seslenen Efe; “Dışarıdan görüldüğü gibi kolay değildir. Evinizde oturuyorsunuz ayak ayaküstüne atıyorsunuz birde bizim halimize bakın biz bu suyu içmek zorunda değiliz, eğer utanıyorsanız söyleyin açık açık konuşun, içebilecekseniz bu suyu buyurun için. Çeşme suları mutfak suları bakteri, mikrop yuvası bakın görün diyecek başka lafım yok.” Diyerek belediye başkanına sitem etti.

Ağrı Halk Haber






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder