21 Haziran 2012 Perşembe

DOĞUBAYAZIT'TA SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

 Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yaşanan sel felaketinden sonra belediye ekipleri cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başlattı.


AĞRI  - Doğubayazıt Belediyesi temizlik işlerine bağlı ekipler, sel sonrası yol oluklarında oluşan çamuru temizleme çalışması başlattı. Belediye ekipleri başta Büyük Ağrı Caddesi'nde olmak üzere cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına başladı.

Belediye Meclis üyeleri Songül Hacıoğlu, İbrahim Koçak ve Çevre Mühendisi Ruken Ulaş denetiminde yapılan çalışmalar sürüyor. Temiz ve yaşanabilinir bir ilçe yaratmak için çalıştıklarını belirten Hacıoğlu, "İlçemizde yaşanan sel felaketinden sonra toparlanmaya çalışıyoruz. Ekiplerimizle sel sonrası oluklarda biriken çamuru temizleyerek hem rahat bir ulaşımın sağlanması hem de yurttaşlarımızın rahatsız olmaması için seferber olduk "dedi. Çevre Mühendisi Ruken Ulaş ise, temizlik ekiplerin hızlı bir şekilde sel felaketi sonrası oluşan kötü izlenimi silmek için seferber olduklarını belirterek, kısa sürede sel felaketin izlerini sileceklerini dile getirdi.

DİHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder