17 Mayıs 2012 Perşembe

Bazîd An Azadî An Azadî Mitingi



BDP’NİN DOĞUBAYAZIT ÇIKARMASI

BDP heyetinin Doğubayazıt’ı selamlama olayı büyük bir mitinge dönüştü.
BDP Eşgenel Başkanı Gülten Kışanak, Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, ve bazı BDP MYK üyelerinin katılımıyla Ağrı’da yapılan mitingden sonra BDP heyeti Iğdır’a geçmek üzere selamlaşmak amacıyla geldikleri Doğubayazıt’a halkın yoğun bir ilgisi ve coşkusuyla karşılaşınca bu selamlaşma büyük bir mitinge dönüştü.
BDP Doğubayazıt ilçe örgütü önünde BDP miting aracında BDP heyeti alana toplanan halkı selamladıktan sonra BDP Doğubayazıt ilçe örgütü Başkanı İsa Özer kısa bir konuşma yaptı. Bu konuşmada “bizi ve partimizi yalnız bırakmadığınız için sizlere müteşekkiriz.” dedi.
Özer’in konuşmasından sonra BDP Eşbaşkanı Gülten Kışanak konuşmasına başladı. Kışanak’ın konuşması sık sık “Doğubayazıt sizinle gurur duyuyor.” sloganıyla desteklendi. Kışanak konuşmasında özetle “AKP hükümeti Amerikan’ın yeni yöntemlerini Türkiye’de gerçekleştirmek istiyor. Bizler bunun farkındayız. Kürt halkının olmadığı bir Ortadoğu asla düşünülemez. Kürt halkı olarak haklarımızı alana kadar mücadelemiz sizden alınan güçle devam edecektir.” diyerek iktidara sık sık yüklendi.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder