20 Şubat 2013 Çarşamba

AĞRI BELEDİYESİ İFLASIN EŞİĞİNDE


Ak Parti Ağrı Belediye Meclis üyeleri, belediyenin iflasın eşiğine geldiğini ileri sürerek sitemiz aracılığıyla Başkan Aslan’a seslendiler, 'hiç olmazsa son yılınızda çalışmaları hızlandırın.’
Ak Parti Ağrı Belediye Meclis üyelerinden bir kısmı gazetemize ziyaretlerinde bazı iddalarda bulundular, belediyenin iflasın eşiğine geldiğini ileri sürerek Başkan Aslan’a seslendiler, ‘Seçime bir yıl kaldı hiç olmazsa bu sürede çalışmaları hızlandırın.’


Adalet ve Kalkınma Partisi, (Ak Parti) Ağrı Belediye Meclis Üyeleri , belediyenin Ağustos ayı gelir ve gider tablosunu değerlendirdi. giderlerin gelirden fazla olması belediyeyi iflasın eşiğine getirdi buda belediye başkanı Aslan’nın marifeti diye adlandıran meclis üyeleri kültürel ve sosyal aktivitelerin hiç olmadığını aksine hizmetlerin bitme noktasına geldiğini aktardı.

TÜRKİYE’NİN EN BOÇLU BELEDİYESİ OLMAK BİZİ ÜZÜYOR

Yapılan açıklamada, “Yerel ve ulusal basında yer alan halkın protesto haberler bizi ziyadesiyle üzmüştür. Ağrı Belediyesi Türkiye’nin en borçlu belediyesiymiş ve hizmetler tam olarak yapılmamaktadır.

Ağustos ayı itibariyle trilyonlarca belediyenin geliri varmış. Aynı orana yakın miktarda da gideri varmış. Şu an belediyenin kasasında kalan parayı belirtmek istemiyoruz. Allah etmesin, diyelim ki Türkiye ekonomik krize girse. Böylesi olağanüstü bir durumda Ağrı Belediyesi personel giderlerini dahi karşılamayacak duruma düşmüş durumdadır.”

BELEDİYENİN HİZMET FAALİYETLERİ DURMA NOKTASINDA

Meclis üyeleri, “Bunun dışında sosyal ve kültürel aktiviteler durma noktasına gelmiş. Hemşerilerimiz, bir diğer iktidar dönemlerini hatırlasınlar bir de şu anki duruma baksınlar. Geçtiğimiz yıllarda iki tane iftar çadırı açılırdı. Bu iki çadırda binlerce fakir iftar açardı. Birçok vergiden muaf olmasına rağmen şu an kasada esnafın parasını ödiyecek para yok.”

HİÇ OLMAZSA SON BİR YILDA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRIN

Giderin gelirden fazla olması Aslan’nın hüneri olarak niteleyen encümenler, “Seçime bir yıl gibi bir süre kaldı. Aslan’a sesleniyoruz. Az bir süren kaldı, hiç olmazsa bu sürede çalışmaları hızlandır. Kalıcı bir eser bırak. Sen gittikten sonra desinler ki, “Şu eseri Aslan bunu yaptı” iddasında bulundular.

Ağrının sesi haber sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder