7 Ekim 2012 Pazar

Patnos'ta 'engelleri Aşalım' Kampanyası


Ağrı Patnos'un BDP'li Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, 'Engelleri Aşalım' kampanyası kapsamında yaklaşık 400 bin mavi kapak toplandığını ve bununla 6 vatandaşın akülü araçlara kavuşacağını söyledi.


AĞRI - Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, toplanan kapakları Patnos Yardımlaşma Deneği (PAYDER) Başkanı Engin Taşdemir'e teslim etti.
Burada gazetecilere bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz; kampanyanın amacının engelli vatandaşları unutturmamak olduğunu söyledi.
Patnos Belediyesi çalışanları olarak başlatmış oldukları kampanyaya halkın da büyük destek verdiğini ifade eden Yılmaz, "Hem çevremizi koruduk hem de engelli vatandaşlarımız bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Biz belediye olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı unutmadık. Şehir içi toplu taşıma araçlarımızdan tutun yeni açtığımız yollarda bile engelli vatandaşlarımızın rahat hareket etmeleri adına bütün imkanlarımızı gözler önüne koyduk. Gerek engelli rampası olsun, gerekse engelli asansörümüzü araçlarımıza yerleştirerek her türlü yardımlarımızı sunuyoruz. Yeni yapmış ve açmış olduğumuz parklarda yine engelli vatandaşlarımız için çeşitli çalışmalar yaparak engellerini kaldırmış bulunmaktayız" dedi.
Başkan Yılmaz, toplanan 400 bin kapak ile 6 engelli vatandaşa akülü araç alınacağını da sözlerine ekledi.
PAYDER Başkanı Engin Taşdemir ise, kısa bir süre içinde başlatılan kampanyaya belediye çalışanları ve halkın büyük destek verdiğini söyleyerek "Toplanmış olan 400 bin kapak ile 6 engelli vatandaşımıza akülü araç alınacak. Kampanyamıza destek veren Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Patnos Belediyesi çalışanlarına ve Patnos halkına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder