3 Ekim 2013 Perşembe

Doğubayazıt Belediyesi'nden İki Yeni Dev Proje

 Ağrının Doğubayazıt Belediyesi tarafından Kent Konseyi binası ve sebze hali alanına yapılacak olan dev iş merkezi ve yeni sebze hali çalışmalarını hızlandırdı.

Sebze hali esnafının da mağdur olmaması için duyarlı olan belediye yönetimi esnaflara Çiftepınar Mahallesi Büyük Ağrı Caddesi Otel Tahran karşının bulanan boş alana ‘Doğubayazıt Sebze Hali Pazarı’ açarak esnafların sıkıntı yaşamaması için önlem alacak. Gerçekleşecek olan pazarda 7.5 ve 10 metrekare olmak 90 modern prefabrik dükkanın açılacağı öğrenildi.


Prefabrik dükkânların bölgenin mevsim koşullarına göre yapıldığını ifade eden Doğubayazıt Belediyesi Mimarı Harun Dursun,”Modern bir şekilde tasarladığımız dükkan esnafların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir hizmettir. Bu şekilde esnaflarımız hem mağdur olmayacak hem de daha modern bir yerde ticaret yapacaklar” dedi. Prefabrik dükkanlarının yapım işlerinin hızlandırıldığını belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz,”En kısa sürede esnaflarımız için tasarladığımız sebze hali pazarını hizmete açacağız.90 prefabrik dükkanda oluşan pazarda, kent konseyi binası arkasında bulunan esnaflarımız geçecek” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder