31 Mayıs 2013 Cuma

Sınıfta Kaldı Yılın Vekili Seçildi

AKP Ağrı Millet Vekili Fatma Salman Kotan sıfır hizmet ile 'Yılın Milletvekili' seçildi. Siyaset Dergisi’nin 19. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği ‘Siyasetin Ödülleri’ töreninde “Yılın Milletvekili” ödülüne AKP Ağrı Milletvekili Fatma Salman layık görüldü.


Siyaset Dergisi’nin okurlarının oylarıyla belirlene anket sonucunda 'Yılın Milletvekili' seçilen AKP Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan, Mecliste en pasif Milletvekili olmasına rağmen 'Yılın Milletvekili' seçilmesi neticesinde Ağrı’lılar Sosyal Medyadan tepki gösterdi.

TBMM'nin resmi sitesi olan www.tbmm.gov.tr'dan Milletvekilleri listesinde 'Yılın Milletvekili' seçilen AKP Ağrı Milletvekili Fatma Salmak Kotanın, Yasama Faaliyetlerine baktığımızda Aşağıdaki sonuçları gördük;

İlk İmza Sahibi Olduğu Kanun Teklifleri: 0(sıfır)
İmzası Bulunan Kanun Teklifleri:0(sıfır)
Sahibi Olduğu Sözlü Soru Önergeleri:0(sıfır)
Sahibi Olduğu Yazılı Soru Önergeleri:0(sıfır)
İlk İmza Sahibi Olduğu Genel Görüşme Önergeleri:0(sıfır)
İmzası Bulunan Genel Görüşme Önergeleri:0(sıfır)
İlk İmza Sahibi Olduğu Meclis Soruşturma Önergeleri:0(sıfır)
İmzası Bulunan Meclis Soruşturma Önergeleri:0(sıfır)
İlk İmza Sahibi Olduğu Meclis Araştırma Önergeleri:0(sıfır)
İmzası Bulunan Meclis Araştırma Önergeleri:0(sıfır)
İlk İmza Sahibi Olduğu Gensoru Önergeleri:0(sıfır)
İmzası Bulunan Gensoru Önergeleri:0(sıfır)
Genel Kurul Konuşmaları:0(sıfır)

Yukarıda gördüğünüz gibi sonuçlar hep 0(sıfır) ama ne yazıkki düzenlenen ankette hangi Ağrılı oy kullanıp Vekili Fatma Salma Kotan'a oy vermiş bilemiyoruz. oy verenlerinde herhalde bu analizlerden haberi yoktur. Yada ismi geçen gergi kafasına seçim yapmıştır.

'Yılın Milletvekili' seçilmesine tepki gösteren Ağrı'lı Sosyal Medya kullanıcıları ise ;Vekil Fatma Salman Kotanın bu ödülü hak etmediğini, Mecliste varlığı yokluğu belli olmadığı.. Gibi yorumlar yaparak tepkilerini sürdürdüler.

Sosyal Medyada tepki gösteren vatandaşların yorumlarını aynen yayımlıyoruz:

Sedat I. : Yok fatma salman mecliste varlığı yokluğu belli dğl ondan tanımyosunuz asıl soru şu olmalı hangi akılsızlar onu millet vekili seçti bu son olur inşallah

Ağrı S. Ş. : Kimse ondan birşey beklemiyor

Sarı S. :Yaw secilir tabi meclisten cok televizyonda ailevi sorunlarini tartisirken goruyorlar ondan

Ahmet A. :Sözde Ağrı milletvekili ama ağrı ile alakası yok.

Ali C. :Yılın rezeletidir bu. Fatma'yı üç Ağrılıya sormadınız mı hiç ?

Rıdvan K. Agrililara sorulmamis bir anket sonucu cikan sonuc: Rezalet

Daha Önce “Ağrı Milletvekillerinin Karneleri” http://www.agrihalk.com/2013/01/agr-milletvekillerinin-karnesi.html başlıklı haberimizde Ağrı Milletvekillerinin Karne sonuçları için Meclis arşivlerine girerek notlarını vermiştik. Haberimizde; AKP Ağrı Milletvekilleri, Fatma Salman Kotan, M. Kerim Yıldız ve Evrem Çelebi Sınıfta bırakarak, BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy tek karnesine yüksek not vermiştik. O Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız. http://www.agrihalk.com/2013/01/agr-milletvekillerinin-karnesi.html

Daha Önceki haberimizde Milletvekillerinin Çalışmalarını ve Mecliste ne kadar çok Ağrı için faaliyet gösterdiğini analiz ederek siz değerli okuyuculara sunmuştuk, Okuyucularımız Yaptığımız analizlere bakarak, istediğini Milletvekilini sınıfta bırakma yetkisine sahipti.

Şimdi siz değerli okuyucularımıza tekrar soruyoruz, Sizce ‘Yılın Milletvekili’ seçilmek kimin hakkıydı?

Burayı Tıklayarak Facebook Sayfamızda Yorumlar Yapabilirsiniz

https://www.facebook.com/AgriHalkHaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder