6 Mayıs 2013 Pazartesi

BDP HEYETİ DOĞUBAYAZIT'TA

 BDP’nin serhat bölgesinde “Demokratik kurtuluş, özgür yaşam” sloganıyla başlattığı gezisi programı çerçevesin de Doğubayazıt Belediye alanında düzenlenen mitingde coşku doruktaydı.


Iğdır yolu üzerinde Karaca köyü mevkiinde yüzlerce araç BDP heyetini karşıladılar.

Büyük konvoy eşliğinde Doğubayazıt’a giren BDP heyeti BDP İlçe binası önünde büyük bir kitle tarafından coşku ile karşılandı.

Burada araçlarından ilen BDP Heyeti halkı selamladıktan sonra, kalabalık bir gurupla İsmail Beşikçi caddesinden Belediye alanındaki miting alanına vardılar.

Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, Iğdır Milletvekili Pervin Buldan Kars Milletvekili Mülkiye Birtane,MYK üyeleri Abbas Yoldaş ve Metin Bingöl’den oluşan BDP Heyetine, Ağrı BDP İl örgütü Başkanı Halef Keklik,BDP Doğubayazıt İlçe eş Başkanları Cemil Rızaoğulları,Fatma Okçu ve Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz eşlik etti.

Coşkulu başlayan mitingde BDP Ağrı İl Başkanı Halef Keklik Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, Iğdır Milletvekili Pervin Buldan birer konuşma yaptılar.

Konuşmacılar gelinen süreçte çok dikkatli olunması gerekliliğine olunmasına vurgu yaparak, Kürt sorununda elde edilen başarının korunması için herkesin duyarlı olması çağrısını yaptılar.

Daha sonra Heyet Diyadin mitingi için Doğubayazıt’tan ayrıldı. Halkın sesi Haber C.G







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder