17 Mayıs 2013 Cuma

AKP'li Ağrı Milletvekilleri, Şimdi'de Ağrı Halkının Ekmek Kapısı Olan Şeker Fabrikasının Kapanması İçin Uğraşıyorlar


Ağrının yerel Tv'si Kanal04’ün geçtiği habere göre; AKP'li bir Ağrı Milletvekili, Ağrı şeker fabrikasının kapanması için her türlü oyuna başvuruyor.


Dengê Agirî Haber Sitesi

Ağrının yerel Tv'si Kanal04’ün geçtiği habere göre; AKP'li bir Ağrı Milletvekili, Ağrı şeker fabrikasının kapanması için her türlü oyuna başvuruyor. İsim verilmeden ima edilen AKP’li vekil ve diğer vekiller, resmen görevlerini kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Sürekli Ağrı halkına karşı olumsuz yaklaşımlarla gündeme gelen AKP’li Ağrı Milletvekilleri bu seferde Ağrı halkının ekmek kapısı olan şeker fabrikasının kapanması ile gündeme geldiler. Yerel tv'nin yaptığı habere göre, fabrikanın kapanma kararı, vekilin yanında verilmiş ve söz konusu vekil, buna itirazda dahi bulunmayıp, konuyu hiç bir şekilde meclise taşımayıp adeta fabrikanın kapanmasını ister gibi bir tutum sergilemiş.
Söz konusu yerel TV'nin haberi;
Ağrı Milletveklerinden Birisininde Üye Olduğu KİT Komisyonundan Yapılan Görüşmelerde Ağrı’şeker Fabrikasının Kapanması yönünde olduğu Alınan Bilgiler arasında bu Konuyla alakalı Tutanak elimize geçtiği zaman Siz Değerli Ağrı’halkıyla paylaşacağız.

Ağrı Şeker iş Sendikasının ve Şeker iş Sendikası Genel Merkezininde Bu konuda Ciddi kaygıları olduğu ve bu konuda Gerekli Desteği alamadıkları da Aldığımız Bilgiler arasında .

Türk Şeker’in Kalkınma Bakanlığına İçlerinde Ağrı’şeker Fabrikasında Bulunduğu Bazı Fabrikaların Kanpanya yapmaması için Kalkınma Bakanlıına Görüş Bildirdiği ve Halen Bakanlıktan Bu konyla İlgili Cevap gelmediği de alınan Bilgiler arasında.

Şov yapan Sayın Milletvekilleri Bu konuları takip ederse Fabrikamız Kapanmaz ama Hala Sayın Vekiller Sayın Başbakana Bilgi verdim şunu yaptım bunu yaptım diye açıklama gönderiyor.

Oysaki Sayın Vekiller şov yapacağına Bu konuları takip edip Türk şekere Baskı yapsalardı Konu TBMM’ye taşınmazdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder