5 Nisan 2012 Perşembe

Üniversiteli Gençler Ağrı Belediyesini Protesto Etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) öğrencileri yeni yapılan üniversitenin bozuk yollarını ve Ağrı Belediyesini protesto etti. Üniversitenin merkez kampusunda toplanan yaklaşık 200 kişilik grup adına üniversite öğrenci temsilcisi Abdullah Yanar bir basın açıklaması yaptı.
Temsilci Yanar, üniversitelerinin yeni
kampusuna ulaşımında büyük sıkıntı çektiklerini ifade etti. Abdullah Yanar konuşmasına şöyle devan etti, “Ağrı Belediyesi’ne defalarca yolumuzun bozuk olduğunu, eğitim ve öğretim hakkımızın sağlıklı bir şekilde yürütemediğimizi yazılı ve sözlü olarak beyan etmemize rağmen hiçbir şekilde geri dönüşüm olmamıştır.” dedi. Üniversite yolunun bozuk, çamurlu ve su göletleri ile dolu olduğunu kaydeden Yanar, bunlar da yetmezmiş gibi şehir içi servislerinin kapasitesinin üzerinde yolcu alması ve yeni zamların yapılmasının öğrencilerin tepkisini çektiğini söyledi.
Ağrı Taksiciler ve Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Reis Alparslan da bozuk yollar yüzünden dolmuşçuların büyük sıkıntı çektiklerini ve araçlarının sürekli hasar gördüğünü belirtti. Alparslan, Ağrı Belediyesi’nden bu soruna acil çözüm beklediklerini ifade etti.

Çağdaş Haber Ajansı







05.04.2012 - 19:47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder