19 Nisan 2012 Perşembe

Patnos Belediyesi Ağaç Budama Çalışmalarına Hız Verdi


Patnos Belediyesi tarafından bahar ayının gelmesiyle park ve bahçelerde ağaç budama çalışmaları da hız kazandı.


Bu yıl kış mevsiminin sert geçmesi ve olumsuz hava şartlarının uzun süre etkisini sürdürmesi nedeniyle ağaç budama çalışmalarında zorluk çeken Patnos Belediyesi ekipleri, havaların düzelmeye başlamasıyla budama çalışmalarını hızlandırdı.

Havaların iyice ısınmasından önce budama çalışmalarını tamamlamak isteyen Belediye ekipleri, 3 ayrı ekiple şehrin tüm ağaçların budama işlerini tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz,Patnos'un çehresinin değişmesi açısından ağaçların budanması kaçınılmzadı.Büyük araçlar yoldan geçerken kenardaki araçlara sürtünerek ağaçlara zarar veriyorlardı.Bunu engellemek ve ağaçların daha güzel büyümesi için budama işlemlerine hemen başladıklarını sözlerine ekledi.

 Patnos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce devam ettirilen çalışmalarda, Patnos'daki tüm yol kenarları ve orta refüjler, park ve bahçeler ile yeşil alanlarda bulunan ağaçlardan budama yapılması gerekenler budanırken çalışmaların bir haftaya kadar tamamlanacağı bildirildi.



Kaynak: http://www.yeniagri.com/haber_detay.asp?haberID=2069

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder