3 Nisan 2013 Çarşamba

Yaz Geldi Eleşkirt'e Dert Geldi

 Eleşkirt'te sokakların hali perişan durumda. 6 ay aradan sonra yaz gelmesiyle Eleşkirt'te ara sokaklar ve caddeler çamur ve pislikten geçinmiyor.


Baş da İstiklal Mahallesi Eski Sanayi Çarşısı olmak üzere bir çok sokak ve caddenin halini aşağıdaki fotoğraflar anlatıyor.Yazın gelmesi Eleşkirt esnafına dert getirerek,esnafın ve Eleşkirt halkının sıkıntılarına,dertlerine dert kattı.

Haber sitemize e-mail atan Eleşkirtli bir esnaf yaşadığı sıkıntıları bizi aktararak,Eleşkirt Belediyesine sitem edip, defalarca Belediye müracaat edip istiklal mahallesi eski sanayi çarşısının halini,sıkıntılarını anlatmalarına rağmen , Belediyenin bir çalışma başlatmadığını belirterek yetkililere seslendi.

Sesini yetkililere duyurmaya çalışan İstiklal Mahallesi Eski Sanayi Çarşısı esnafının bize gönderdiği mesajı aynen yayımlıyoruz;

'Ben Ağrı Eleşkirt'te bulunan bir esnafım. Bizim sokak bu halde. Müracaat etmemize rağmen bir şey yapan yok sokak pislikten geçilmiyor. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz Eleşkirt esnafı olarak... istiklal mahallesi eski sanayi çarşısı'

Eleşkirt'in halini işe bu fotoğraflar sergiliyor:

Kaynak: Ağrı Halk Haber







1 yorum: