23 Nisan 2013 Salı

Eskişehir’de ırkçılar Ağrılı aileye silahla saldırdı


Eskişehir'in Alpu ilçesinde yaşayan Ağrılı Altan ailesi, yaklaşık 40 kişilik bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Can güvenliklerinin kalmadığını ifade eden Ramazan Altan, yetkililere çağrıda bulundu.

Eskişehir'in Alpu ilçesinde yaşayan Ağrılı Altan ailesinin, Baraj Yolu üzerinde bulunan evlerinin dün akşam saat 19.15'te ırkçı bir grubun saldırısına uğradı.

Yaklaşık 40 kişilik oldukları belirlenen grup, Altan ailesinin bulunduğu evin önüne araba ve motorlarla gelerek, evlerine silahlarla ateş açtı. Grup, taşlı saldırıda da bulunurken, şans eseri evde yaralanan olmadığı öğrenildi. Altan ailesinin yaşadığı evin bütün camları kırıldı.

Dicle Haber Ajansı’na (DİHA) konuşan Ramazan Altan, yaşanan saldırıdan sonra polise haber verdiklerini ancak polislerin kendilerinden BDP'ye ve basına haber vermemelerini istediğini söyledi. Altan, kendilerine saldıran grubun "Sizi burada barındırmayacağız. Teröristlerin burada yeri yok" dediklerini ifade ederek, yaşananlar karşısında ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi. Altan, can güvenliklerinin de olmadığını kaydederek, yetkililerin kendilerini umursamadığını aktardı.

Altan, son bir yılda 6 kez saldırıya uğradıklarını sözlerine ekledi.

ANF

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder