4 Ocak 2014 Cumartesi

SIRRI SAKIK RESMEN AĞRILI

"İşte Başkan İşte Ağrı"

 Ağrı nihayet kabuğunu kırıyor. Evet efendimci ve memur zihniyetli Belediye Başkanlığından, halk adına göğsünü gererek konuşabilen, halkın sorun ve sıkıntılarını anında Türkiye gündemine taşıyabilen, böylece silik milletvekillerine de işlerlik kazandırabilecek bir başkanlık modeline doğru gidiliyor.


BDP Başkan adayı Sırrı Sakık'ın Ağrı'ya gelişi, bir insan selinin bir anda birikmesine neden oldu. BDP'li olsun olmasın nerede ise her kesimden insan karşılıyordu Sakık'ı. Ağrı'da her kesin ayakları üzerinde durabilecek bir belediye başkanı istediğini ifade eden vatandaşlar " bizi temsil edecek, sorun ve sıkıntılarımızı merkezi hükümete duyurabilecek ve gününü gün eden, halktan uzak milletvekillerine işlerlik kazandırabilecek bir başkana ihtiyacımız vardır. Sırrı Sakık bu boşluğu doldurabilecek bir şahsiyettir." dediler.

Parti farkı olmaksızın her kesimden Ağrılının Sakık'a oy vermesini isteyen vatandaşlar, "Hasan Aslan ha atanmış bir memurdan hiç bir farkı yoktur. Yabancı bir memur Ağrı'ya nasıl bakıyorsa Hasan Aslan da aynı gözlükle bakıyor. Gelişmiş ve hakkını isteyen bir Ağrı, güçlü bir başkanla ilerleyebilir" diye konuştular.

www.agrininsesi.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder