21 Kasım 2013 Perşembe

Diyadin'de 5 gün içinde 2 kuzen intihar etti

Diyadin'in Tezekend köyü Yılanlı (Germava Maran) kaplıcalarında ikamet eden Fesih Yaşar'ın intiharından sonra Emre Yaşar isimli genç de, evin ahırında kendisini asarak yaşamına son verdi.


Ağrı'nın Diyadin ilçesi Tezekend köyü Yılanlı (Germava Maran) kaplıcalarında 5 gün içerisinde ikinci intihar vakası yaşandı. Dün akşam saatlerinde ahırda asılı bir şekilde bulunan Emre Yaşar (19) isimli genç yaşamına son verdi. Fark edilir edilmez aile bireyleri tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Yaşar, Diyadin Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ağrı Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü esnada yolda yaşamını yitirdi. Yaşar'ın yaşamını yitirmesi üzerine cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sinir krizi geçiren Yaşar'ın yakınları ve intihar esnasında ahırda Yaşar'ı asılı olarak ilk gören yengesinin ise olayın şokunu atlatamadığından doktorlar tarafından hastanede uyutulduğu belirtildi.

Yaşar'ın intiharına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Öte yandan 5 gün önce amca çocuğu olan Fesih Yaşar da, yine Yılanlı kaplıcalarında evin odasında tavana asılı bir şekilde bulunmuş ve yaşamını yitirmişti. 5 gün aradan sonra Emre Yaşar'ın evlerinin bahçesinde bulunan ahırda asılı olarak bulunması birkaç gün arayla yaşanan ikinci intihar vakası.

DİHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder