19 Temmuz 2014 Cumartesi

TAŞLIÇAYDA OY VERMEYENLERİN ÇÖPÜ ALINMIYOR

Ağrı- Taşlıçay ilçesinin Şentür UZUN mahallesinde biriken çöpler Taşlıçay Belediyesine ait çöp arabaları tarafından alınmıyor, alınmama gerekçeleri ise mahalle sakinlerinin, belediye başkanına oy vermemelerinden kaynaklandığı iddia edildi.


Şentürk UZUN mahallesi sakinlerinden T.A Gazetemize yaptığı açıklamaya göre "2014 yerel seçimlerden bu yana Taşlıçay Belediye Başkanı bu mahallenin kendisine oy vermediği gerekçesi ile çöplerimizi almıyor veya aldırtmıyor, Sıcaklıkların etkili olduğu bu aylarda, biriken çöpler mahalle sakinlerini rahatsız eden kokular yaymaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de mahallemizin sularını kesiyorlar." dedi.

Kanalizasyonu tıkanan bir diğer vatandaş (M.I.) ise " kaç defa Taşlıçay Belediye başkanını aradım fakat beni kendisine muhalefet olduğum için itfaiye aracını göndermediler" dedi.

Taşlıçay Hakimiyet Ailesi olarak toplumu doğru bilgilendirmeye devam edeceğiz ekmeğimizle oynanılsa dahi tehditlere uğrasak dahi hiç bir yolsuzluk ve vurguna göz yummayacağımızı birkez daha vurgulamak isteriz.

Kaynak: www.taslicayhakimiyet.com







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder