28 Kasım 2013 Perşembe

YDG-H Ağrı Yeni Bir Açıklama Yayınladı

YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) Ağrı, Facebook hesabından ( YDG-H Ağrı Merkez / Navenda Agirî) yeni bir açıklama yaptı.


Açıklamanın tam metni:


YDG-H Gençlik hareketimizin sömürceliğe, devlet sistemine, esrara, fuhuşa, ajanlaştırmaya, yozlaştırmaya ve asimilasyona karşı yaptığı çalışmaları/eylemleri sürekli eleştiren ve sürece zarar verdiğimizi söyleyen ve ve Gençlik Hareketimize karşı sürekli düşüncesini, özgürce ifade eden kesimlere şunu belirtmek istiyoruz:

YDG-H olarak Önderliğimizin Başlattığı sürece her zaman destek verdik ve her zaman Önderliğimizin yanında olacağız. Ve bize düşen sorumluluklarımızı, yerine getireceğiz. Her kesim, şunu iyi bilmelidir, Gençlik Hareketimizin yaptığı her çalışma/eylem, sisteme ve sistem yanlılarına ve Kürdistanı sömürmeye çalışanlara karşı bir cevaptır.

Süreci bozmaya çalıştığımızı düşünen kesimler; Neden bu düşüncelerini Nusaybin’deki duvara, Rojava’ya yapılan Türkiye destekli El Kaide saldırılarına, Sınıra asker sevkiyatına, KCK adı altında yapılan ev baskınlarına, PKK’nin attığı onca adıma karşı, Devletin oyalama politikalarına, devletin esrar ve fuhuş politikalarına karşı, neden sessiz duruyorlar? Açıkladığımız konular süreci bozmaya yönelik devlet çalışmaları değil mi? YDG-H’yi eleştiren kesimleri, bu konu hakkında duyarlı olmaya çağırıyoruz.


YDG-H olarak, sömürgeciliğe, devlet sistemine, esrara, fuhuşa, ajanlaştırmaya, yozlaştırmaya ve asimilasyona karşı tutumumuz, net ve her zaman açıktır. Bu konulara karşı, tavrımız gerek ideolojik, gerek pratik olarak hep aynı ve daha ser olacaktır.

YDG-H Ağrı Merkez

Ağrı / 28.11.2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder