3 Kasım 2013 Pazar

YDG-H Ağrı Merkez'den uyuşturucu tacirlerine eylem

YDG-H (Yurtsever Demokrat Gençlik Hareketi) Ağrı Merkez'den, uyuşturucu tacirlerine eylem. YDG-H üyesi gençler Ağrı merkez de daha önce uyardığı uyuşturucu tacirlerine karşı, eylemde bulundular.


YDG-H 11.01.2013 saat 22:30'da Ağrı Merkez Yüzüncüyıl Mahallesi (Cezaevi) Selahattini Eyyübi Mesire Alanında, daha önce uyardığı uyuşturucu tacirlerine eylem düzenledi. Gençlik hareketi YDG-H araçla gelen zehir tacirlerinin mekan olarak kullandığı alana ses bombası ve havai fişek attı. 4 zehir taciri, araca binerek hızla uzaklaşmaya çalıştı. Aracın ön camı, gençlik hareketi tarafından, kullanılamaz hale getirildi

Gençlik hareketi YDG-H birinlerinede Ş.H.S.İ. B (Şehit Hozan Serhad İntikam Birimi) zehir tacirlerinin arkalarında bırakarak kaçtığı malzemeleri açıkladı.

Malzemeler:
400 gram kubar diye anlandırılan uyuşturucu madde, 9 kova diye anlandırılan uyşturucu maddenin çekildiği pet şişeler,  1 adet Nokia cep telefonu, 1 adet Votka isimli içki, 1 adet bıçak, madde kullanımında kullanılan folyo ve çok sayıda sigara YDG-H tarafından yakılarak imha edilmiştir.

YDG-H, Şehit Hozan Serhad İntikam Birimi'nin (Ş.H.S.İ.B) eylemle ilgili açıklaması:

"YDG-H olarak, sömürgeciliğe, fuhuşa, uyuşturucuya, yozlaştırmaya ve ajanlaştırmaya son vereceğiz"

İmha edilen malzemeler:





1 yorum:

  1. yoruma gerek yok sanırım, yorumları yapmışlar zaten.

    YanıtlaSil