8 Şubat 2014 Cumartesi

Ağrı'da 15 Şubat programı

AĞRI (DİHA) - BDP Ağrı İl Örgütü öncülüğünde; PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 15'inci yıldönümü kent merkezi ve tüm ilçelerde protesto edilecek.


BDP Ağrı İl Örgütü, PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 15'inci yıldönümü olan 15 Şubat'ı protesto etmek amacıyla düzenleyeceği eylem programını il binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıda konuşan BDP İl Eş Başkanı Halef Keklik, "15 Şubat uluslar arası komployu kınıyorum" dedi.

12 Şubat'ta Eleşkirt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinden belediye eş başkan adaylarının katılımıyla kitlesel yürüyüş yapılacağını belirten Keklik, 13 Şubat'ta ise Doğubayazıt kitlesel yürüyüş olacağını söyledi. Keklik, 14 Şubat'ta Patnos ve Tutak ilçelerinde kitlesel yürüyüş yapılacağını kaydetti. Keklik son olarak 15 Şubat'ta Ağrı'da tüm ilçelerin katılımıyla kitlesel yürüyüş yapılacağını belirtti ve aynı gün PKK lideri Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için il ve tüm ilçelerde imza kampanyası başlatılacağını duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder