4 Mart 2013 Pazartesi

BDP AĞRI İL YÖNETİMİ GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

 Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Ağrı İl Başkanlığı yönetimi, Çağdaş Gazeteciler Derneği ÇGD ve İnternet Yayıncılar Derneği İYAD Başkanlığını ziyaret etti.


Yerel basının önemine vurgu yapan BDP Ağrı İl Başkanı Halef Keklik, yeni yönetimle beraber yerel basının da gücünü yanlarına alarak güzel çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Ülke genelinde başlatılan barış ve kardeşlik sürecinin Ağrı ilinde de olumlu etkilere neden olduğunu ifade eden Başkan Keklik; Geçtiğimiz hafta yaptığımız olağan kongrenin ardından oluşan yeni yönetimimizle Ağrı’da bulunan bütün sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler içerisinde bizim için en önemli olan örgüt siz değerli yerel basın mensuplarısınız.

Partimizin ve yönetimimiz almış olduğu kararları ve yapacakları çalışmaları halkımıza duyurmak sizlerin elindedir. Ülke genelinde başlatılan onurlu barışın rüzgârı ilimizde de esmektedir. Bu onurlu barış ortamında Ağrı İl Yönetimine verilecek tüm görevleri yerine getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.

Bu süreçte tüm sivil toplum örgütlerine büyük görev düşmektedir. Yapacağımız çalışmalarda ve etkinliklerde basın mensuplarını da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

İYAD Başkanı Nihat Aydın BDP Ağrı İl Yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Aydın, sürece olumlu ve ılımlı söylemlerle yaklaşmak gerektiğini "Halkımızın barış süreci ile ilgili beklentisinin büyük olduğunu, bu beklentilere zarar verecek her türlü ifadelerden uzak durulmasına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.
ÇGD Başkanı Hüseyin Bayram ve İYAD Başkanı Nihat Aydın ile uzun süre görüş alışverişinde bulunan BDP İl yönetimi, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından dernek binasından ayrıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder