19 Aralık 2012 Çarşamba

Doğubayazıt Belediyesi'nden mağdur aileye yardım


Doğubayazıt Belediyesi, biri engelli 4 çocuğu bulunan yoksul aileye yardımda bulundu.

Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesi ilçede maddi durumu kötü olan ve biri engelli 4 çocuk annesinin maddi durumlarını mektup aracılığı ile belediyeye bildirmesi üzerine belediye yönetimi harekete geçti. Sanayi Mahallesi'nde oturan aileyi, Belediye Başkanı Canan Korkmaz ve meclis üyeleri ile ziyaret ederek, ihtiyaçları tespit etti.


Aileye 1 yıllık gıda, 1 ton kömür, soba, halı, çekyat, engelli çocuk için özel ortopedik yatak yardımında bulunuldu. Engelli olan ailenin çocuğu için ise belediye bünyesindeki Ayşenur Zarakolu Tıp Merkezi çocuk doktoru tarafından periyodik olarak sağlık taramasından geçirilip, tedavi edileceği öğrenildi.

Belediyenin toplumsal yardımlaşma ve dayanışma gibi önemli geleneğini devam ettirdiğini belirten Belediye Başkanı Korkmaz, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine ulaşarak mağduriyetlerinin giderildiğini ifade etti. Korkmaz, "Yardım konusunda talepte bulunan ihtiyaç sahiplerini mümkün olduğunca ziyaret ediyor ve imkanlar ölçüsünde yardımda bulunuyoruz.

Ailenin mağduriyetini bize bildirmesi ile birlikte yönetim olarak harekete geçtik. Her zaman sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemini bilerek ihtiyaç sahibi ailelerimizi yanında olacağız" dedi.

Kaynak: http://www.agrihalk.com/2012/12/dogubayazt-belediyesinden-magdur-aileye.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder