24 Aralık 2012 Pazartesi

Doğubayazit Belediyesinde Yaşlılara Sağlık Taraması


Doğubayazıt Belediyesi ilçede yaşlı ve bakıma muhtaç olan yurttaşları sağlık taramasından geçirerek yardımda bulunuyor.


Doğubayazıt Belediye Başkanı D.R Canan Korkmaz yaşlı,bakıma muhtaç insanları elinde tedavi ettirip gerekli tüm desteği vermektedir.D.R Korkmaz hep yeni projelerle, hizmetlerle Doğubayazıt halkına hizmet sunmaktadır.

Doğubayazıt Belediyesi ilçede yaşlı, yardıma muhtaç, sağlık durumu kötü olan yurttaşların yardımına koşuyor. Her hafta belirledikleri maddi durumu kötü olan ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştıran belediye yönetimi bu haftada yardımlar kapsamın sağlık taraması başlattı.

Belediye bünyesindeki Ayşenur Zarakolu Tıp Merkezi doktor ve hemşireleri ile birlikte evlere giderek sağlık durumu kötü olan yaşlıları sağlık taramasından geçiriyor. Uluyol Mahallesinde ikamet eden Mehmet Domurcuk’u sağlık taramasından geçiren doktorlara Belediye Meclis üyesi Salih Ersingün de katıldı.

Kış ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılara sağlık taraması uygulamasının periyodik olarak devam edeceğini belirten Ersingün,”yönetim olarak belirlediğimiz hasta bakıma muhtaç yaşlılarımıza sahip çıkacağız.

Doktorlarımız ile birlikte düzenli olarak belirlediğimiz hastaları sağlık taramasından geçirip gerekli müdahaleleri yapacağız. Yapılan muayene sonuçlarına göre ilaçlarını alıp hastalarımıza yardımcı oluyoruz” dedi.
Öte yandan sağlık taramasından geçirilen Domurcuk durumu ciddi olduğu için Doğubayazıt Devlet hastanesinde müşahade altına alındığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder