16 Temmuz 2014 Çarşamba

Sakık Ailesinden Açıklama

Türk medyasında Sırrı Sakık'ın kardeşi olduğunu söyleyip, Tayyip Erdoğan'a para yardımında bulunup, açıklamar da bulunan şahısla ilgili açıklama yapan Sakık ailesi, şahısla soy ismi benzerliği haricinde bir bağlarının olmadığını, Türk medyasının bu şahsı kullanarak Tayyip Erdoğan'ın reklamını yaptığını ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın siyasi kariyerine leke düşürmek için bu şahsın kullanıldığını belirttiler.


Sakık Ailesinin O Açıklaması:

Ailemizde Sakık soyadını taşıyan Namık Sakık'ın medya da çıkan açıklamalarına dair kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduk.

Bu unsur için Sırrı Sakık'ın şöyle bir açıklaması oldu: “ Kimileriyle olan kardeşliğim yanlızca DNA testiyle tespit edilebilir, bunun dışında hiçbir kardeşlik hukukum yoktur..”

Evet bu unsur ile sadece soyi sim benzerliği dışında ailenin hiç bir ilgisi yoktur.

Yıllar once buna benzer tutumundan dolayı aile tarafında tecrit edildi. ( Bunu Muş taki yakın çevremiz ve Sırrı Sakık'ın Ankara'daki çevresi de bilmektedir)

Yıllar sonra Fiziksel ve ruhsal hastalıkları başlayınca daha da dengesiz ve kontrolsuz olmaya başladı.

En son AKP'nin yayın organı “Kanal A” ya bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı seçimlerinde Erdoğan'ı desteklıyeceğini ve maddi destekte bulunacağını açıkladı.

Bu açıklama biz Sakıklar ailesini üzdü ve tahmin ediyorum Sakıkları tanıyan birçok kişiyi de üzmüştür.

Açıklamalarını bir yana bırakıyoruz. Bu ve benzeri açıklamalar AKPye yalakalık yapan tum unsurlar tarafından zaman zaman yapılmaktadır. Bu bilinen bir gerçek.

Eğer bu unsur sağlıklı-normal olsaydı; Ağabeyi A.Samet Sakık'ı 1993 te Antep te katleden Hizbi-Kontra üyesi Fuat Balca'yı (Mahkeme de itiraf etti) bir af ile serbest bırakan ve Irana kaçışına göz yuman AKP ye methiyeler yağdırmazdı.

Biz şuna inanıyoruz;

1- Bu kişi bazı çevreler tarafında Sırrı Sakık'ın siyasi kariyerini gölgelemek için kullanıldı.

2- Bu kişi AKP`nin cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının bir parçası olarak kullanıldı.

Selam ve Saygılarımızla..

Sakık ailesi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder