17 Temmuz 2014 Perşembe

ÖZ YÖNETİMİN İLK ADIMI ATILDI

Ağrı belediye eş başkan yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat ile belediye imar komisyon başkanı ve BDP’li encümen Melik Arpacik  Ağrı’da serbest çalışan Mimar, Harita mühendisleri ile Şehir planlamacıları ile belediyeciye binasında bir araya geldi.


Toplantı da Ağrı da imar düzeni, Ağrı nasıl düzenlenir, Kentte yaşanan sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik tartışmalar yapıldı. Toplantı da konuşan Ağrı belediye eş başkan yardımcısı Ömer Polat, “ Bu toplantılarımız bundan sonra böyle devam edecek. Biz bu kenti düzeltmek için sizlerle ortaklaşmamız lazım. Bu çalışmaları sadece belediyede çalışan üç ya da dört arkadaşın yapması doğru değil. Bundan sonra piyasada çalışan ve tecrübesi bizden daha iyi olan arkadaşlarla ortaklaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

‘Biz yeni bir Ağrı projesini çizeceğiz’

Ağrı’nın şehir görünümü dışında oldu belirten belediye imar komisyon başkanı ve BDP’li encümen Melik Arpacik , “ Biz burada bulunan arkadaşlara güveniyoruz. Çünkü hepimiz Ağrılıyız. Onun için Ağrı’nın daha güzel ve estetik olabilmesi hepimizin ortak amacıdır. Tecrübe ve eğitim konusunda sizlere ihtiyacımız var. Bu imar konusunda sizlerle ortaklaşmamız bizim için çok önemlidir. Biz yeni bir Ağrı projesini çizeceğiz” diye konuştu.

‘Kimin hakkı ne ise onu alacak’

Daha sonra konuşan Ağrı belediye eş başkanı yardımcısı Halef Keklik, “ Ömer bey bizim belediye eş başkan yardımcısıdır. Bu konuda biz çok şanslıyız. Çünkü arkadaşımız mühendis. İmar konusunda çok başarılı bir arkadaşımız. Biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer. Biz bu sıkıntıları sizlerle ortaklaşarak çözeceğiz. Biz eski yönetimler gibi birine göz yumup birini engellemeyeceğiz. Kimin hakkı ne ise onu alacak” dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder