3 Temmuz 2014 Perşembe

METİN TAŞPINAR: YILIN VEKİLİ ÇELEBİ

TİME DERGİSİ; Sayın Vekil Neden aldı O ödülü?

Ağrı Ak Parti Milletvekili Sayın Ekrem Çelebi Ağrı iline yaptığı inanılmaz hizmetlerden dolayı Time dergisi tarafından yılın milletvekili ödülüne layık görmüş. Time dergisine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Mecliste Ağrı’yı temsil eden milletvekillerimizden Ekrem Çelebi’ye ödül verdikleri için!!!


Fakat vatandaş olarak şunu sormadan geçemeyeceğim. Sayın Çelebi’ye bu ödül neden verildi?

Ödül verme kriterleri nelerdi?

 Hangi hizmeti yaptı da biz göremedik ama time dergisi görüp ödüllendirdi?

Bunlar gibi daha bir çok soru var kafamda!!!!

Sahiden Sayın Çelebi’ye neden aldı o ödülü?

 Ağrıya gelen Bakanlar bile Ağrı’da hizmet adına anlatılacak bir şey bulamayınca 3. Köprüden, köprüden, marmaray’dan, 2023’ün Türkiye’sinden bahs ederken bu inanılmaz acıı tablo karşısında Sayın vekil neden aldı o ödülü?

Ağrı ilinde işsizlik hat safhaya ulaşmış, Devlet hastanesine sağlam giden hasta dönerken, kadın doğum hastanesinin hali içler acısı durumdayken, Milli Eğitim Müdürleri koltuklarını korumakla meşgulken, eğitim yerlerde sürünüyor iken, Allah aşkına sorarım Time dergisinin değerli yöneticilerine Sayın vekil neden aldı o ödülü?

Ağrı’nın 552 bin nüfusuna vekil olmaya giden, mecliste bunun için yemin eden ama ilçesi mücavir alanları dışındakilere vekillik yapmayan Sayın Çelebi neden aldı o ödülü?

Time dergisinin masa başında aldığı bu kararının ne kadar yanlış olduğunu ben gibi halkımızda gayet iyi görüyor ve biliyor.

Nitekim bilmeyenlerde duysun diye 1 Haziran tokadını vurdu nu vekillere Ağrı halkı!!!

Bu kadar başarısızlığa rağmen time dergisine soruyorum Sayın vekil neden aldı O ödülü ?

Kaynak:  http://www.taslicayhakimiyet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder