3 Temmuz 2014 Perşembe

Doğubayazıt Belediyesi sorunları yerinde tespit ederek kalıcı çözümler üretiyor

Doğubayazıt Belediyesi daha yaşanılabilir bir kent inşa etmek amacıyla çalışmalarını tüm birimlerde aralıksız bir şekilde sürdürüyor.


Belediye yönetimi kendi imkanları dahilinde halka en iyi hizmeti götürmeye çalışırken sorunda yerinde tespit edilerek en kısa sürede kalıcı çözümler bulunarak müdahale edilmekte. Çalışmalar kapsamında İshak Paşa Mahallesinde parke taşı döşemeye başlanırken, Sarıgül (Zengezur) Mahallesinde ise köprü yapımı çalışmalarına başlandı. Sarıgül (Zengezur) Mahallesinde bulunan Kara derede yerinde yapılan incelemeler sonucunda menfez köprü yapımına karar verildi.

Kararın alınması ile birlikte çalışmalara iş makinelerinin köprünün zemin çalışmalarını yaparak başlandı. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Seferoğlu,”Yönetimimizin aldığı karar ardında hemen çalışmalar başladık. Bugün iş makineleri ile kazı çalışmalarına başlayarak menfez köprülerin zemin çalışmasını yapacağız. Hafta içinde menfez köprüleri kurarak yaya ve araç trafiğine açacağız” dedi.

İshak Paşa mahallesi sakinleri, belediyeden beklentilerinin yolları yapmak olduğunu ve bununda çalışmasına başladığını belirtirken çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Haber: Herêma Agirî 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder