15 Temmuz 2014 Salı

Başkan Sizin Kirliliğinizi Temizliyor

Ağrı'yı kaybetmesi ile saldırganlaşan AKP, arkasına aldığı medya gücü ile iftira, dedikodu ve karalama amaçlı haberler yaptırıp, Ağrı belediyesini yıpratmaya çalışıyor. Ağrı belediyesini borç batağı ile devir alan belediye eş başkan'ı Sırrı Sakık'ın borçları ödeyebilmek için Ağrı dışına kaynak arayışına çıkması, AKP'nin kalemşörlüğünü yapan medya tarafından kullanılmak isteniyor. Ancak Ağrı belediyesinin tavrı sert oldu; Eş başkan Sırrı Sakık'ın AKP'nin borç batağını bitirmek için kaynak arayışında olduğunu belirten Sırrı Sakık'ın yardımcısı Halef Keklik, Sırrı Sakık'ın halkı için mücadele ettiğini, birileri gibi rant, ihale ve talan siyaseti yapmadığını dile getirdi.


Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık'ın yardımcısı Halef Keklik'in o açıklaması:

1 Haziran'da Ağrı halkının yarattığı zafer belli ki yıllardır Ağrı Belediye'sini aile ve yandaş şirketlerine dönüştüren siyaset anlayışını çok yaralamıştır.

Lağım basıncılığı yapan gazete ve siteler eş başkanımız sn Sırrı Sakık'a dönük asılsız ve yalan haberlerle bir şey elde edeceklerini sananlar, avuçlarını yalasınlar. Çünkü sn Sırrı Sakık en zor süreçlerde Kürt halkının onurlu yaşamı için her şeyini feda eden bir siyasetçidir. Öyle birileri gibi rant, ihale, talan siyasetini yapmaz ve müsaade etmemiş, etmeyecektir.

Tüm Ağrı halkı bilmelidir ki sn Sırrı Sakık meclis amirliği, yine vekil maaşını bırakmış, Ağrı halkının taleplerine cevap olmak ve hizmet için Ağrıya gelmiştir. Ağrı'da olmadığı zamanlarda seksen trilyon borç bırakan zihniyetin ve kalemşörlük yapanların kirliliklerini temizlemek için kaynak arayışı içinde olduğunu Ağrı halkı ve vicdanlı basın bilmelidir.

Şunu belirteyim bizim felsefemiz dervişlik felsefesidir. Halkımıza onurlu bir hizmet dışında bir derdimiz olmaz. Ağrı halkının emaneti onurumuzdur. Siyasal anlayışı ne olursa olsun Ecem, Karapapak, Kürt, herkese adil, vicdanlı bir hizmet anlayışını esas alacağımızı ve halka verdiğimiz sözlerimizin arkasında dimdik duracağımıza bir kez daha belirtmek isterim.

Partimizin ve sn Sırrı Sakık'ın şahsında gelişen halkın sahiplenmesi ve desteği kirli saltanatları yıktığı gibi, iftira ve yalan medya şarlatanlığı'da yerle bir edecektir.

Tüm ekibimizle şeffaf, dürüst ve halkın hizmetinde olmanın çabası içinde olduğumuzu belirtip, selam saygılarımı sunarım.

Haber: Herêma Agirî

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder