16 Haziran 2014 Pazartesi

Tutak Belediyesi Logosunu Değiştirdi

Tutak Belediye Başkanlığına seçildiği günden beri yaptığı yenilikler ile adından söz ettiren Belediye Başkanı Fırat Öztürk, 1927 yılından beri belediyeye ait olan logoyu meclis kararı alarak değiştirdiklerini açıkladı.


Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tutak Belediye Başkanı Fıırat Öztürk, yaptığı açıklamadakurumsallaşma adına yeni bir çalışmaya imza atacaklarını belirterek, bu kapsamda Tutak Belediyesi’nin logosunu meclis kararı alarak değiştirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Öztürk ; “Tutak ilçesinin coğrafyası, iklimi, sosyokültürel tarihi, turizmi ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak, özgün, yaratıcı ve akılda kalıcı yeni bir logoya sahip olmak için hazırlık yaptık. Bu kapsamda, geçtiğimiz hafta meclis toplantısında şu anki logonun değiştirilmesi talebini gündeme aldık ve meclis üyelerimizle beraber logomuzu değiştirme kararı aldık.

Yeni Belediye logomuzla beraber kurumsal kimliğimizi yenileyerek akılda daha çabuk kalan, Ağrı Dağı ile barışı simgeleyen güvercin temalı ve ilçemizin yenilenmiş köprüsünü simgeleyen bir logo geliştirdik. Bu logomuzu da ilçe halkı ile paylaştık. Herkesin ortak noktada buluştuğu logo tasarımımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder