12 Şubat 2014 Çarşamba

BDP'li Heyet Ağrı Muhtarlarını Ziyaret Etti

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, BDP PM Üyesi Metin Bingöl, BDP Ağrı Eş Başkanı Halef Keklik’in de aralarında bulunduğu BDP’li grup, Leylekpınar Mahallesi’nde bulunan Ağrı Muhtarlar Derneği yöneticileri ile biraraya geldi.
Dernekte muhtarlarla yerel seçimler özerine konuşan BDP Ağrı Eş Başkanı Halef Keklik, toplumda muhtarların önemli bir temsiliyeti olduğunu belirterek, “10 yıldır burada belediye başkanlığını yapan iktidar partisidir. Herhangi bir şehrin köy yolları bizim Cumhuriyet Caddesi’nden daha iyi yapılmış. Biz öyle şükreden bir toplum haline gelmişiz ki yaşadığımız 21. yüzyılda ilimize bir çalışma yapılsa neredeyse kurban keseceğiz. Bugün belediye belli birkaç ailenin olmuş. Eğer biz belediyeyi alsak hiçbir ailenin değil bir bütün olarak Ağrı halkının belediyesi olacak” dedi. BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy ise yağmur yağdığında dahi Ağrı’nın ne hale geldiğini herkesin bildiğini belirterek, AKP’li belediyenin Ağrı’da herhangi bir alt yapı çalışması yapmadığını vurguladı. Aksoy, “Bizim kendi kontrolümüz yoksa, belediyede bizim sözümüz geçmiyorsa bu iş böyle olur. Onun için yapmamız gereken kendi meclislerimizi oluşturmaktır” dedi.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Aksoy, BDP’nin Ağrı’da belediyeyi alması halinde tüm sorunlara ortaklaşa cevap olacaklarını dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder