25 Aralık 2013 Çarşamba

SIRRI SAKIK HESAPLARI ALT ÜST ETTİ

Doğubayazıt Gazetesi Başyazarı Nezir Çelik Yazdı: SIRRI SAKIK HESAPLARI ALT ÜST ETTİ

AK Partinin Ağrı'da İşi Hayli Zor

Barış ve Demokrasi Partisinin (BDP) beklenmedik bir şekilde partinin ağır toplarından Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ı Ağrı'dan belediye başkan adayı göstermesi büyük yankı yaptı. Sırrı Sakık'ın adaylığı Ak Parti cephesinde endişeye sebep oldu.


Geçen beş yıllık dönemde fazla bir etkinlik göstermeyen Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilmesi, alternatif parti olan BDP'nin şansını yükseltmişti zaten.

Sırrı Sakık'ın BDP adayı olması durumunda yüksek oranda oy patlaması yapacağını söyleyen vatandaşlar, "Sakık deneyimli ve vizyon sahibi bir siyasetçidir. Başkan olması durumunda bizim için bir şanstır. Sakık'ın başkanlığı Ağrı'ya önemli derecede önem kazandıracaktır. Çünkü Sakık, Ağrı'nın hakkını ve hukukunu her yerde arayabilecek yetenekte bir insandır" dediler.

Unutulan Ağrı'nın Sırrı Sakık tarafından Türkiye gündemine yeniden gelebileceğini belirten vatandaşlar, "milletvekillerimizin sadece isimleri var, her hangi bir etkinlikleri yoktur. Belediye Başkanı Hasan Arslan ise yabancı bir memur gibi, Ağrı ile çok alakadar değil. İnşallah Sakık seçilir ve Ağrı'nın nihayet bir sahibi olur" diye konuştular.


Haber: Nezir ÇELİK / Doğubayazıt Gazetesi 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder