19 Aralık 2013 Perşembe

Doğubayazıt Belediyesi Muhtarlarla Bir Araya Geldi

BDP'li Ağrı Doğubayazıt Belediyesi ilçede bulunan 14 mahallenin muhtarı ile yemekte bir araya geldi.

Doğubayazıt Belediyesi ilçede bulunan 14 mahallenin muhtarı ile yemekte bir araya geldi. Tad Restoran'da verilen yemeğe Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.


Muhtarlar mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken, sorunların çözülmesi için atılabilecek adımlar konuşuldu. Kar temizleme çalışmalarında her yere yetişmeye çalıştıklarını ifade eden Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, kar temizleme çalışmalarında muhtarların kar temizleme ekipleri ile iletişim halinde olarak kapanan yolların daha hızlı açılmasına yardımcı olması gerektiğini belirtti.

Korkmaz, "Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızın sorunlarını dikkate alarak hizmet ürettik. Hızla gelişip büyümekte olan bir ilçemiz var. Bu ilçemize en iyisini verebilmek için çabaladık. İlçemizin su sorununu tamamen çözecek olan su projemizin bitmesine az kaldı. Projemizin bitimi ile ilçemiz 24 saat sağlıklı içilebilir suya kavuşacaktır" dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder