22 Aralık 2013 Pazar

'AKP’li Seçilmişler Ağrılılara Hizmet Veremiyorlar'

Doğubayazıt Gazetesi’nin baş yazarı Mehmet Koç, AKP’li Ağrı Belediye Başkanının ve AKP’li Ağrı Milletvekillerinin Ağrılılara hizmet veremediğini, sadece yapay davranışlarla Başbakan’ın gözünü girmeye çalıştığını ve Belediye Başkanı ile Milletvekillerinden memnun olan Ağrılıların sayısının gün geçtikçe azaldığını belirtti.


Mehmet Koç “Ağrı’da Seçim” başlığı ile yazdığı yazısında, “Ağrı Milletvekilleri ve Belediye Başkanı, seçmene rağmen belirlendiği için, rutin işler dışında ne bir hizmet üretiyorlar ne de her hangi bir şekilde vatandaşlara bir hayırları dokunuyor.” İfadelerinde bulundu. Koç yazısının devamında, Ağrılıların oldukça rahatsız olduğu AKP Milletvekilleri ve Ağrı Belediye Başkanının, haftada en az iki defa gönderdiği toplu mesaj (sms) konusunada değindi: “Yaptıkları bir iş daha var o da, arada bir takvimlerde yazılı bulunan özel gün ve haftalar nedeniyle yerel medyaya ve önceden belirledikleri bazı vatandaşlara birer mesaj atmak suretiyle var olduklarını hatırlatmaktır. Diğer zamanlar da ise sadece kendileri ve yakın çevreleri için vardırlar.

Koç’un yazısından satır başları:

AKP'Lİ SEÇİLMİŞLERİN İŞLERİ GÜÇLERİ SOSYAL MEDYA

Öyle olmuş ki sanki Ağrı’da birilerine iş bulmak için insanlar sandık başına gidiyor. Ağrı Milletvekilleri ve Belediye Başkanı, seçmene rağmen belirlendiği için, rutin işler dışında ne bir hizmet üretiyorlar ne de her hangi bir şekilde vatandaşlara bir hayırları dokunuyor.

İşleri güçleri, sosyal medyada Başbakan ve Hanımefendi hakkında methiyeler düzmek ve sözüm ona başbakana ve partiye sadık olduklarını ifade ediyorlar.

VAR OLDUKLARINI MESAJLARLA KANITLIYORLAR

Yaptıkları bir iş daha var o da, arada bir takvimlerde yazılı bulunan özel gün ve haftalar nedeniyle yerel medyaya ve önceden belirledikleri bazı vatandaşlara birer mesaj atmak suretiyle var olduklarını hatırlatmaktır. Diğer zamanlar da ise sadece kendileri ve yakın çevreleri için vardırlar.

Muhteremler, uyguladıkları bu politika ile bir sonraki seçimlerde yeniden aday olabileceklerinin hesabını yapıyorlar.

Dengê Agirî 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder