11 Aralık 2013 Çarşamba

Ağrıda Kurtlar Sofrası

Agrininsesi.com Haber Sitesinin verdiği bilgilere göre, AKP'liler Ağrı'da pastadan büyük payı kapma yarışında: AKP'den Belediye Başkanlığını, İl Meclis Üyeliğini ve Belediye Meclis Üyeliğini zengin olma yolunda bir yatırım olarak görenler, pazarlık masası kurdular.


Agrininsesi.com Haber Sitesinin AKP Ağrı İl Meclis Üyesinde ilk sıra adaylarından aktardığı bilgiye göre, ilk sıralarda yer almak için, 50 ila 100 bin lira (eski para ile 50 milyar ile 100) arası para vermeleri gerekiyor. Peki bir İl Meclis Üyesi ne kadar maaş alıyor ki, bu şahıslar sırf İl Meclis Üyesi olabilmek için, bu kadar para veriyorlar? Buda demek oluyor ki: Kurtlar Sofrası kurulmuş, herkes büyük bir heyecan ve sabırlıksızla payını bekliyor.

Haberin orjinali:

Meclis Üyeliği Pazarı

Belediye Meclis üyeliği için pazarlık masaları kuruldu

 Ağrı'da siyasi arenada işler kızışırken, Belediye Meclis üyeliği için pazarlık masaları kuruldu. Özellikle Ak Partili aday adayları ilk sıralabilmek için yüklü miktarda parayı gözden çıkaracak gibi görünüyor.

İlk sıraları aldığını iddia eden bazı isimler ise  Partiye 50 ile 100 bin lira bağış isteneceğini iddia ettiler.

 Bazıları Milletvekili kontejanından girerken bazı isimler ise Başkan adayı Hasan Arslan'ın listesine yazılmak için uğraş veriyor.

 Edinilen bilgilere göre Hasan Arslanın eski meclis üyeleriyle seçime gitmek istemediği ve topu Milletveillerine ve İl Başkanına attığı gelen duyumlar arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder