13 Kasım 2013 Çarşamba

Öztürk’ten Gazetecilere Ziyaret

BDP Tutak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Öztürk, Çağdaş Gazeteciler Derneği ile İnternet Yayıncılar Derneği Ağrı Şubelerini ziyaret etti.


Barış ve Demokrasi Partisinden siyasi hayata merhaba diyip Tutak ilçesinde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Fırat Öztürk, cemiyet şubelerini ziyaret ederek aday adaylığı ile ilçe siyaseti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Parti olarak ilçe genelinde iddialı olduklarını ifade eden Öztürk, yerel seçimlerde BDP’nin büyük bir çıkış yapacağını ifade etti.

Öztürk; Önümüzdeki aylarda yapılacak yerel seçimler öncesinde partimize benle beraber 3 kişi başvuruda bulunduk. Hafta içi muhtemelen adayımız netleşir ve ismi kamuoyuna duyurulur. Ben veya diğer arkadaşlarımdan hangisi aday olursa olsun ilçe halkına hizmet edebilmek için canla başla çalışacağız.
Geçmişte ilçemizde yapılan ve yaşanan hataları yanlışları net bir şekilde görüp dersimize iyi çalıştık.

İlçe halkı tarafından tespit edilen eksikleri ve çözümlerini gayet iyi biliyoruz. Bu anlamda seçimlerin hemen ardından şeffaf ve e-belediyecilik anlayışını benimseyerek ilçe halkına hizmetin en iyisini sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.
Uzun süren sohbetin ardından Öztürk ve yanındaki heyet Şube Başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirip ayrıldılar.

Fırat Öztürk Kimdir 

17/09/1978 yılında Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Ocakbasi (mirze) köyünde dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Tutak’ta tamamladı. İlçenin eski Belediye Başkanı ve sipikan aşiret lideri Kemal beyin oğlu olan Öztürk, aynı zamanda 2009 yılında DTP Ağrı Belediye Başkan Adayı Murat Öztürk’ün kardeşidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder