1 Kasım 2013 Cuma

Budak Ailesinden BDP'ye Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'nın Diyadin İlçesi Davut Köyünde BUDAK ve TAŞÇI aileleri arasında yapılan barışı sağlayan BDP Ağrı İl Örgütü ve Diyadin İlçe Örgütü'ne BUDAK ailesinden teşekkür geldi.


Davut Köyünde geçen Cumartesi Günü Barış ve Demokrasi Partisinin (BDP) girişimleri ile BUDAK ve TAŞÇI aileleri 7 yıl sonra bir araya getirilerek barışmaları sağlandı.

BDP aracılığı ile yapılan barış için teşekkür eden BUDAK ailesi büyükleri "toplumda büyük bir travma haline gelen kan davalarına maruz kalan ailemiz, bu toplumsal yara karşısında büyük bir üzüntü yaşamıştır. Bölgeye gelen Barış ve huzur ortamının da yaratmış olduğu etki ile yaşadığımız bu travmanın son bulması için büyük emek ve gayret sarf eden Barış ve Demokrasi Partisine (BDP) büyük şükranlarımızı sunarız. Toplumsal huzur açısından büyük çaba sarf ederek bizleri barıştırdılar. Barışın sağlanmasında etkili olan diğer toplumsal unsurlara da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bir daha ne ailemiz şahsında ne de toplumsal bazda kan davalarının yaşanmaması temennilerimizle" diyerek şükranlarını dile getirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder