21 Kasım 2013 Perşembe

BDP Ağrı Bld Bşk Aday Adayı Dr Heval Bozdağ

BDP Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Heval Bozdağ.

BDP Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Dr Heval Bozdağ, Mezopotamya Tıp Kongresi'ne katılan tek Ağrılı doktordur. Dr Heval aynı zaman da Mezopotamya Tıp Kongresi, Düzenleme Kurulu Üyesi ve Ağrı Temsilcisidir.


Ağrı Devlet Hastanesi'nde görev yapan Doktor Heval Bozdağ, Ağrı Merkeze bağlı Bölükbaşı köyünde dünyaya gelmiş. Doktor Heval, Kürdistan Özgürlük Mücadelesi'nde ailesi ile birlikte büyük bedeller ödemiş, Ağrının yetiştirdiği köklü bir yurtseverdir.

Ağrı'nın bilinç gelişimin de büyük katkıları olan Doktor Heval, Ağrıyı her anlamda, geliştirecek, ileriye doğru taşıyabilecek ve Ağrıyı hak ettiği yere getirebilecek kabiliyete ve alt yapıya sahiptir.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Dr Heval Bozdağ'ın, Ağrı adaylığını uygun görürse, Bozdağ şahsında BDP'ye Ağrıda hiç bir şahıs ve hiç bir parti rakip olamayacaktır. Herêma Agirî Sitesi olarak, AKP kulislerin de, Bozdağ'dan çokça bahs edildiği, bilgisini aldık. Aldığımız bilgilere göre AKP'lilerin, Bozdağ için "Şansı çok yüksek ve rakip olmak çok zor" ifalerini kulladıklarını öğrendik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder