19 Kasım 2013 Salı

Başkan Korkmaz Otogar Esnafını Ziyaret Etti

BDP'li Belediyeler Ağrı bölgesin de, yeni ilklere imza atıyorlar. 2860 metrekarelik inşası ile bölgenin en büyük otogarı olan ‘Doğubayazıt Şehirlerarası Otogar'ının esnafı Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz tarafından ziyaret edildi.


2860 metrekarelik inşası ile bölgenin en büyük otogarı olan ‘Doğubayazıt Şehirlerarası otogarının hizmete açıldı. Daha önceki şehir merkezinde belediye hizmet binası arkasında bulunan otogarın hem trafik sorunun oluşmasına hem de fiziki olarak otogarın dar olarak istenilen hizmete cevap vermemesinden dolayı Doğubayazıt Belediyesi Bölgenin en büyük otogarını yaparak halkın hizmetine açtı.

İşletme ihalesinin yapılması ile birlikte çalışan esnaflar ziyaret edildi. Ziyarete Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, meclis üyeleri ve birim amirleri katıldı.Ziyaretten memnun olan esnaflar Başkan Korkmaz ve beraberindekilere yoğun ilgi gösterdi.

Otogarın açılarak şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını giderdiğine dikkat çeken Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz,hızla büyüyen ilçeye cevap olabilecek bir otogar inşa ettiklerini dile getirdi.Korkmaz,”2860 metrekarelik inşaatıyla bölgenin en büyük otogarını inşa ettik.Bu sayede firma işleten esnaflarımız daha rahat hizmet verebiliyor. Fiziki yerin geniş olması avantajı ile araçların giriş çıkışlarında rahatlık sağlanmakta” dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder